FASCIAL MANIPULATION

Covid-19 information

Vi overholder de af Sundhedsstyrelsens givne retningslinjer mhp at minimere smittespredningen, og beder dig om at have god hygiejne og møde op til behandling i rent tøj og med medbragt lagen/ stort håndklæde.

Hvis du er syg eller har haft symptomer på Covid-19  indenfor de seneste 48 timer, bedes du melde afbud til behandling.
Vel mødt!

Vores speciale er

Fascial Manipulation

Fascial Manipulation


Gug Fysioterapis speciale er behandlingsmetoden Fascial Manipulation (FM), hvor vi tager udgangspunkt i den dybtliggende fascie, som er en ubrudt hinde, der smyger sig gennem hele kroppen under huden og mellem muskler og indvolde.


For at man har fuld bevægelighed og er smertefri, skal fascien kunne bevæge sig frit. Derfor målretter vi behandlingen specifikt mod at løsne fascien på de steder, hvor den har nedsat bevægelsesfrihed. Denne behandlingsmetode har vist sig overordentligt effektiv ved muskel- og ledsmerter, ryg- og nakkeproblemer samt for problemer med de indre organer.


Om Fascial Manipulation


Fascial Manipulation (FM) er en italiensk udviklet undersøgelses- og behandlingsmetode. Metoden har vist sig egnet både til akutte skader, men i særdeleshed til patienter, der har haft symptomer i længere tid, symptomer i mange dele af kroppen samtidigt, symptomer der kommer igen og igen, og symptomer med et ukarakteristisk mønster.


Vores erfaring viser, at et meget bredt udsnit af patienter kan få stort udbytte af fascial manipulation. Der kan f.eks. være tale om patienter med piskesmæld, kroniske lænde- og skuldersmerter, nedsat funktionsevne uden objektiv grund, mave- og menstruationssmerter samt sportsfolk, der oplever den samme skade igen og igen.


Se her hvordan vi bruger Fascial Manipulation i forbindelse med sportsskader og -gener (PDF) >


Sådan foregår en behandling med fascial manipulation


Fascial manipulation indledes med en grundig undersøgelse af hele kroppen med fokus på gamle og nuværende skader og deres indbyrdes samspil. Undersøgelsen ligger til grund for analyse af, hvilke dele af fascien der skal behandles.


Fascial manipulation-behandlingen foregår ved, at man forsigtigt løsner det område, hvor fascien har nedsat bevægelighed, hvorefter en ny analyse afgør, om eller hvor en ny eller flere behandlinger foretages.


Ordet "manipulation" må ikke forveksles med den behandlingsform, som fx en kiropraktor foretager.


Gug Fysioterapi tilbyder fascial manipulation enten som integreret del af behandlingen sammen med andre virkemidler, eller som den primære undersøgelses- og behandlingsmetode.

Super dygtig fysioterapeut - meget prof. Og det hjælper virkelig.


Niels-Peter Skærbæk

"

"

Kirsten kan udrette mirakler! Engang imellem får jeg et frygteligt hold i nakken, som smerter og fuldstændigt forhindrer mig i at rette mit hoved op. Det føles som om, intet kan løse det op, men Kirsten kan! Hun lytter til mine anvisninger, trykker blidt, vrikker lidt, og pludselig er jeg mig selv igen! Jeg har sjældnere og sjældnere brug for hende, og det er helt ærgerligt. Gug Fysioterapi er nemlig et rart sted at komme.


Louise Faber, Jurist.

"

Jeg har i 2,5 år døjet med en klumpfornemmelse i halsen efter en operation og har gået til adskillige undersøgelser i det offentlige. Efter fire ganges behandling hos Kirsten er den væk! Jeg er Kirsten yderst taknemmelig for at have fordrevet trykket fra min hals. Verden er langt skønnere, når der ikke er en, der konstant “tager kvælertag” på min hals.


Mona P.

Ring eller send en sms for booking af tid

RING på:

SEND SMS på:

7070 7176 | 60193152

ÅBNINGSTIDER

Mandag

08.00 - 18.00

Tirsdag

08.00 - 18.00

Onsdag

08.00 - 18.00

Torsdag

08.00 - 18.00

Fredag

08.00 - 16.00

Eller efter aftale.


TIDSBESTILLING

Mandag- søndag 08.00-18.00

RING til tlf. 7070 7176 eller

send SMS til tlf.: 6019 3152

Læg gerne en SMS med forslag til tid, så kontakter vi dig snarest.

Fascial Manipulation behandling
Fascial Manipulation behandling